Om kvinnelige protagonister

There is something so retro with a girl protagonist whose life choices are defined by her girlness

sies det i siste podcast fra The Slate Culture Gabfest.

Jeg er så enig, men klarer samtidig ikke å ikke glede meg til å ta med påtroppende storesøster Knert for å se Brave.

Hør klippet fra Slates Culture Gabfest


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Om kvinnelige protagonister”

 1. Børge / forteller avatar

  Hvorfor ikke? Brave var jo kjempebra! :) Sett den nå, hva syntes du?

 2. thomas avatar
  thomas

  Mulig jeg beveger meg ut over egen språkkompetanse her, men poenget med den doble nektelsen var å få frem at selv om jeg er enig i det som er et kritisk utsagn om filmens tilnærming til kjønn, gleder jeg meg til å se den. Og vi har ikke sett den enda. Så jeg gleder meg fortsatt.) Og enda mer om du sier at den er/var god!

 3. Børge / forteller avatar

  Hah. Jeg tror faktisk ikke jeg så at det var to ikker der… :)

%d bloggere liker dette: