En ip til hver, and then some…

At folk, forbund og firmaer snakker sammen, er i de aller fleste tilfeller en ålreit ting. Cisco, Ericsson, Sun Microsystems m.fl. har nå satt seg ned og grunnlagt The Ipso Alliance (IP for Smart Objects); en «forening for smarte dingsers fremme». Hørt den om kjøleskapet som sendte en sms om at det var tomt for melk? Riktig. But this time it’s for real! I avbalansert corporate-lingo, slår stiftelsens ledelse fast at

«Today, with this association, we are creating the foundation which makes the Internet of Things a reality […] This IP Smart Object technology will play an essential role in the challenge to master our energy distribution and consumption, automate our homes and work environments, modernize our cities and satisfy many other market requirements»

Det er godt. Om det ikke er ett marked der, er de sikkert i stand til å skape ett, og da hjelper det jo å være enige. Sean Dodson i The Guardian har mer.