7 ting jeg lenge har gledet meg til å dele med omverdenen om meg selv

Endelig (selv om det faktisk nesten er en uke siden Elisa utfordret meg) er det min tur til å være strengt navlebeskuende og utleverende. «7 ting du absolutt ikke behøver å vite om meg» ser i mitt tilfelle ut sånn ca. som dette:

  1. Om pappa hadde fått ønsket sitt oppfyllt, ville jeg i dag gått rundt i verden som Line Røst Stenerud. Det er mulig han hadde forlest seg på Axel Jensen på den tida.
  2. Etter å fortalt samtlige interesserte at jeg var meget fornøyd med egeninnsatsen, strøk jeg glatt på min første eksamen ved HiO. Det var en sammensatt eksamen ( norsk + pedagogikk ). Forøvrig gikk konte-eksamen langt greiere.
  3. Jeg har mange år som speider på baken.
  4. Store deler av mitt siste år på videregående tilbragte jeg til nattevåking mens jeg holdt på med hjemmesidene til bandet Gritzner, sider som i dag forlengst er slettet, men fortsatt tilgjengelige gjennom Internet Archive’s WaybackMachine.
  5. Jeg måtte fly (heia SAS) til min datters fødsel. Hun kom brått på.
  6. Antallet gamle datamaskiner i mitt eie er gjenstand for gjentatte konflikter (eller en lang pågående en) med samboeren.
  7. Akkurat som mine foreldre er jeg, med middels høyt utdanningsnivå, med stor sannsynlighet på vei inn i jobb i det offentlige og kan derigjennom sees som et eksempel på enhetsskolens manglende evne til å få til sosial mobilitet (et slags kriterium for utjevning?) i Norge.

Og så til det beste; utfordringen til å dele sine innerste hemmeligheter går videre til Kjell, Irene, og Torger Åge. Selvfølgelig med fare for at hansken både er kastet og plukket opp eller ignorert hos dem allerede.

Én kommentar

  1. Da har jeg gjort mitt.

    Orker ikke html nå : http://www.stud.hio.no/~s135312/?p=129