Flytting

Flyttingen er gjennomført, og forhåpentligvis uten at noe viktig er glemt. Jo. Om noen skulle ha hatt en rss-feed fra gamle rxst.no/blog, er det mulig at den er falt ut nå. Nuvel.

Det virket som det var enklere enn en kunne frykte: Sette opp en ny installasjon av WordPress på nytt domene, eksportere alle postene fra den gamle gjennom backup-funksjonaliteten, og selvfølgelig importere alt på nytt sted. Til og med ikke-godkjente kommentarer ((spam, ham og annet godt)) fulgte med (selv om det kan ha hatt noe å gjøre med databaseflyttinga jeg gjorde i forrige uke, uten at jeg husker hvordan…)

Jeg har flyttet over alle de viktige filene fra /content-mappa, og med den ganske så lure «Search and replace-plugin» tror jeg at alle gamle lenker skal være oppdatert.

Kronen på verket var å legge inn en 301 i .htaccess på gamle-servern, http://www.rxst.no. Nokså enkelt; tøm fila for innhold, og lim inn
Redirect 301 /blog/ https://www.thomasrost.no/
Det er bare å teste: merk «thomasrost» i adressefeltet, og erstatt det med «rxst». Du er vel tilbake her, tenker jeg?

2 kommentarer

  1. Espen avatar
    Espen

    Det eneste jeg ser etter flyttingen er at alle postene etter den du har om «Webforum» blir markert som «New» i reader’n min. Ikke så rart, men da er du klar over det.

  2. admin avatar
    admin

    Takk, E! Det må jo regnes som ikke helt mild spamming:) Mon tro hvorfor den velger seg akkurat det punktet? Alle postene er jo flytta… Ser også at det er noen tekstsnutter her og der som må fikses… Uansett: Takk.