Flickr-set for AFV
(America’s Funniest Home Videos)

Det er en stund siden fotografiet var hovedinntekstkilden, men nå og da er det noen som spør meg om å ta bilder. Enter AFV.

America’s Funniest Home Videos er et lite forlag som gjør litteratur til noe mer enn bokstaver i sekvens på papir. I løpet av 2012 gir forlaget ut 9 ((tror jeg)) Chapbooks hvor hver håndlagde bok er et unikum som fortsatt passer inn i en nokså streng ramme. AFV trengte produktbilder av serien til publisering i egen nettbutikk, som også skulle kunne funke som mediebilder.

Vi gikk for en idé hvor hvert hovedbilde viser til objektets plass i serien, samtidig som det det er mulig å få med seg forskjellene ved hver bok. I detaljbildene valgte vi bevisst å ikke ta med alle de spennende detaljene ved hver utgivelse; kjøper/gavemottaker har fortsatt noe å se frem til om en klarer å sikre seg en bok eller fler.

For ordens skyld har jeg samlet bildene i to setsFlickr: ett som viser alle hovedbildene (og da er det vel også mulig å catche referansen til AppStore?):

Og ett som viser hele serien:

Bildene er tatt med det fine lille FujiFilm X100 i naturlig lys øverst i trappa til Lars.