Månedsrapport januar 2023

Siste innlegg er fra januar 2021. Mye har skjedd siden det, andre steder. Mastodon, f.eks. Men det er et nytt år. Jeg er en som opplever det som ok å ha mål for forskjellige ting, mål som holder meg litt i øra, og som jeg kan være fornøyd med når jeg oppnår dem. For meg er det helt kult at målene ikke er sånn «jeg skal bli verdensmester»-nivå. Lave målsetninger medfører økt sannsynlighet for måloppnåelse.

Så. Ting jeg er ajour med for januar:

  • Har løpt 30km i uka (i snitt). Har også vært to ganger på Manglerudbadet og svømt. Litt lite ski for januar å være. Men 120 + km på en måned! Alt er pent og pyntelig logga i Strava.
  • Har tatt badstu hos Oslo Badstuforening og bada i oslofjorden.
  • Har lest to bøker. Årsmålet de siste årene har vært å lese 12 bøker i året. Mulig dette må justeres når det blir mer lydbok, men kan ihvertfall erklære at å høre Lars Mytting lese «Hekneveven» er en ganske fantastisk litterær opplevelse. Lo også mer enn jeg pleier av Marie Auberts «Voksne mennesker» (lest av meg på gamlemåten). Alt behørig logga hos Bokelskere.
  • Har vært på kino to ganger. Så «Close» og gråt på Vega, så «Folk og Røvere i Kardemomme By» og lo på Ringen.
  • Har vært på en konsert. «A Place to Bury Strangers» på Blå. Fint å være ute, ikke den beste og ikke den dårligste konserten jeg har sett med dem.

Forbedringspotensiale for februar:

  • sove mer
  • mindre skjerm
  • mer møter med mennesker
  • Og selvfølgelig den evige samvittighet for egne barn, kjærsoe, familie og forhold. Men det er ikke så lett kvantifiserbart. Eller?