Safari 4 beta

Apple har sånn passe nylig sluppet Safari 4 Beta. Som jeg «overleste» ett eller annet sted her ute: Spørs om ikke dette er browseren som skal lure meg ut av klørne til Mozilla-misjonærene. Om det var ett mål, har ihvertfall ikke Google, med sin manglende evne til å gi Chrome til Apple-brukere, gjort noe særlig i så måte. Ikke for det, ifølge naboen er Apple akkurat like kjip som Microsoft, og fortjener en skikkelig omgang med influensa. Ikke vet jeg. Men så fort jeg er hjemme, skal der nedlastes browser!

3 kommentarer

 1. Espen (les: Naboen) avatar
  Espen (les: Naboen)

  Ser ut til at den skal være rask og innovativ hvertfall:

  http://www.apple.com/pr/library/2009/02/24safari.html

 2. «…men synes nettleseren balanserer mellom slanke Chrome og funksjonsrike Firefox på en god måte.» – ITavisen.no

  Njaaa…spørs om jeg ikke holder meg til Firefox/Chrome fortsatt. Privat that is. Jobbmessig er vi PÅLAGT å bruke enten IE6 eller IE7. Forstå det den som kan…

 3. @Torger Åge: det er ihvertfall helt der ute når en leser dette