WordPress for iPhone

Noen ganger er man nødt til å teste nye dingser «live». Dette er en sånn gang. Dette er en test. WordPress for iPhone. Word.
Update: sånne tester kan kanskje bli vel kortfattet ((denne er fortsatt ikke noe unntak)) og det har sin naturlige forklaring; qwerty eller ikke qwerty; øye-fingertip-koordinasjon er litt mer komplisert når det ikke er noe struktur å kjenne på. Jeg er visst blitt en sånn med nesa nede i dingsen sin…

2 kommentarer

  1. Må si jeg har begynt å sikle på HTC magic. Skal tru om jeg får til noe wordpress der?

  2. Det er klart du får til WordPress der! Og en skal jo ikke si for sikkert at den beste måten å omgåes wordpress på, er via en separat ´app´. Som det påpekes på dette wordpress-forumet, disse telefonene har jo faktisk wlan og fullgode nettlesere som gir adgang gjennom hovedinngangen (prøver å norvagisere «through the front door»). Ellers finnes jo denne, wpTogo… Merker at det fort kunne blitt både HTC Magic og ikke minst Hero her i gården også, om det ikke var for at Apple hadde ett så godt grep om musikkvanene mine… Faktisk litt forurligende det der. Vi skal jo liksom kunne noe om fordelene ved åpen kildekode og greier:)