McValg

Det er valgår hos Söta Bror, og det tetner seg visstnok til i teten. At det å stemme er en vesentlig del av det å delta i samfunnet er noe svenske McDonalds har fått med seg. På en brettavis ((hva heter egentlig den blekka som dekker brettet en transporterer burgere rundt på?)) plukket opp på en restaurant utenfor Örebro står det å lese

At rösta är en rättighet som många unga dessvärre inte utnyttjar. Vi på McDonald’s vill slå ett slag för valurnan i år och kommer därför att ha förtidsröstning på några McDonald’s-restauranter. På samma sätt som McDonald’s är första steget in på arbetsmarknaden för många, vill vi ochså gärna bidra till att fler tar första steget in i demokratin. […]

Jeg syns det er fantastisk at McDonald’s SE er sitt samfunnsansvar bevisst, men øy;

valgflesk, anyone?