McValg

Det er valgår hos Söta Bror, og det tetner seg visstnok til i teten. At det å stemme er en vesentlig del av det å delta i samfunnet er noe svenske McDonalds har fått med seg. På en brettavis1 plukket opp på en restaurant utenfor Örebro står det å lese

At rösta är en rättighet som många unga dessvärre inte utnyttjar. Vi på McDonald’s vill slå ett slag för valurnan i år och kommer därför att ha förtidsröstning på några McDonald’s-restauranter. På samma sätt som McDonald’s är första steget in på arbetsmarknaden för många, vill vi ochså gärna bidra till att fler tar första steget in i demokratin. […]

Jeg syns det er fantastisk at McDonald’s SE er sitt samfunnsansvar bevisst, men øy;

valgflesk, anyone?

  1. hva heter egentlig den blekka som dekker brettet en transporterer burgere rundt på? []